Online games

GameForceOne neemt je mee in de wereld van online games. Het aanbod van games is door de jaren heen sterk toegenomen. Het aanbod van websites met daarop online spellen is groter dan ooit. De good old bordspellen worden langzaam maar zeker ingeruild voor online varianten.

Populariteit

De sterk toegenomen populariteit van online spellen loopt logischerwijs parallel met de opkomst van elektronische devices waarop je de mogelijkheid hebt online games te spelen. Wanneer je op zoek gaat naar websites met daarop games krijg je bijna 60(!) miljoen resultaten. Bovendien heeft de introductie van de smartphone diverse deuren geopend. Zo is het inmiddels mogelijk om je favoriete game als app op je telefoon te downloaden en te spelen.

Ons aanbod

Met de grote hoeveelheid aan concurrentie is het voor GameForceOne een uitdaging om voor te blijven lopen op anderen. Wij proberen ons te onderscheiden middels de diversiteit in online spellen voor zowel jong en oud. Daarnaast biedt GameForceOne naast spelletjes ook de nodige achtergrondinformatie aan. Tot slot proberen we zoveel mogelijk van onze spellen in multiplayer vorm aan te kunnen bieden. Het is natuurlijk leuker om een spel met je vrienden te spelen dan alleen.

We've got company!

Vanwege de miljoenen online game verbindingen zijn er door de jaren heen de nodige game- forums, groepen en vriendschappen ontstaan. Het spelen van online spellen is met name onder de jeugd zeer populair. Dit in combinatie met het grootschalige smartphone gebruik zorgt voor een veelvuldige confrontatie van jongeren met internet en game apps. Logischerwijs komen jongeren via deze manier ook eerder en met name sneller in aanraking met online games. Dit komt mede doordat de deelname vrijblijvend en doorgaans redelijk eenvoudig is. Dit in combinatie met vele verschillende platformen als tablets, laptops of smartphones die het mogelijk maken om online spellen te spelen. De jaarlijkse omzet, die rond de €100 miljard bedraagt, bevestigt de populariteit.

The looks

De website van GameForceOne ziet er redelijk eenvoudig uit. Dit omdat we ons willen focussen op onze hoofdtaak. Het aanbieden van games. Je kunt onze spellen spelen door er simpelweg op te klikken. Vervolgens wordt je doorverwezen naar het desbetreffende spel en kun je vrijwel meteen beginnen met spelen. Doordat GameForceOne in bezit is van enkele geavanceerde (casino) spellen zijn er bij sommige varianten inloggegevens vereist. Deze zijn eenvoudig aan te maken en bieden je als speler een extra game ervaring.