Race games

Race spellen

Hou jij van snelheid, uitdaging en scherpe bochten? Ga dan de strijd aan met race spellen. GameForceOne heeft race spellen in allerlei soorten en maten. Zo kun je de strijd aangaan in een exotische sportauto, door de modder scheuren met een rally auto of tóch het circuit op gaan met een door jouw gepersonaliseerde raceauto.

Soorten races

Racespellen zijn te onderscheiden in 2 hoofdsoorten, namelijk arcade en simulaties. Bij het spelen van simulatie race spellen heb je het gevoel dat je zelf achter het stuur zit. Er is hier sprake van een real life ervaring. Een frontale botsing met een muur zal dan waarschijnlijk ook een raceauto die total loss is tot gevolg hebben. Met name bij online racing games wordt er vaak gebruikgemaakt van simulaties.

Naast het spelen van simulatieraces is er ook nog de arcade modus. Hierbij hoef je je als racer alleen nog maar te focussen op sturen en gas geven. De computer regelt de rest. Hierdoor is de arcade gamemodus een stik minder realistisch dan de simulatie soort. Daarom zijn arcade games met name leuker voor jongeren. Races zelf kun je vaak onderscheiden in sprintraces, waar de snelste wint of circuitraces waarbij je moet laten zien de rest meerdere rondes de baas te kunnen zijn.

Race accessoires

Om het spelen van race games zo écht mogelijk te laten ervaren zijn er online tal van race accessoires te vinden. Verwen jezelf met een luxe racestoel of een niet van echt te onderscheiden racestuur voor de ultieme race ervaring!

Online racing games

Wil jij jouw racetalent laten zien aan de rest van de wereld? Ga dan de online strijd aan en race tegen spelers over de hele wereld. Bij online racing games wordt er doorgaans gebruikgemaakt van circuits of racebanen die sterk variëren in moeilijkheidsgraad. Communiceer en ga de strijd aan in de uitdagende wereld van online racing!

Terug naar overzicht